Vintage Road Trips

Ontdek de Provence in een klassieke of mythische cabriolet. Veel Franser dan je door de Provence en de Côte d’Azur verplaatsen wordt het niet!


Foto’s


Algemeen

Met de Citroen 2cv kies je uiteraard voor kleine wegen. Tuf langs de lavendelvelden, wijnhuizen, karakteristieke dorpjes, pleintjes en terrasjes. Geniet met het open dak van de zon die gemiddeld 300 dagen per jaar schijnt! De Provence biedt een geweldig klimaat en een divers landschap voor een heerlijke slow road trip in een legendarische cabrio!

Vintage Road Trips is een verhuurbedrijf van oldtimers. Eigenaren en oldtimerliefhebbers Mark Hukema en Rien Tilstra maken graag mensen blij met klassiekers die in het verleden het straatbeeld hebben bepaald.


Programma en faciliteiten

Huur cabrio of camper
Citroën 2cv
Volkswagen camperbusje
Alfa Romeo Spider cabrio

Wij kunnen u assisteren bij:

 • Het vinden van een geschikte accommodatie.
 • Contact leggen met Franse leveranciers.
 • Het organiseren van transport (van en naar de luchthaven, etc.).
 • Het maken van een programma en een routeboek op maat met: toeristische informatie, bezienswaardigheden, activiteiten, restaurants.

De mogelijkheid om op uw eigen tempo onbekende gebieden te doorkruisen en de vrijheid om te stoppen waar u maar wilt, is het mooiste wat er is. En in een streek waar de zon zich meer dan 300 dagen per jaar laat zien wilt deze reis natuurlijk maken in een klassieke of mythische cabriolet. Met de wind door uw haren en de zon in uw gezicht. Kiest u voor de typische Franse karakteristieke Citroen 2cv, de stijlvolle klassieke Alfa Spider, de snelle en sportieve Mazda MX5 of de degelijke cruiser BMW Z3?

Waarom uw cabriolet of camper huren in Zuid-Frankrijk?
Onze vestiging in Zuid-Frankrijk is eenvoudig te bereiken is met uw eigen auto, toch kunt u behoorlijke kosten (brandstof en péage) besparen door met de trein of vliegtuig naar de Provence te komen. Bovendien bespaard u minimaal 2 vakantiedagen en komt u minder vermoeid aan. Het meest comfortabel is een ‘fly-drive’ naar de luchthaven Marseille (vluchten met KLM of de prijsvechter Ryanair). Wij verzorgen uw pick-up en drop-off van en naar het TGV station van Aix-en-Provence en de luchthaven van Marseille.

 • 2cv cabriolet huren vanaf Marseille Provence Airport klik hier
 • Volkswagen camperbusje huren vanaf Marseille Provence Airport klik hier
 • Alfa Romeo Spider cabrio huren vanaf Marseille Provence Airport klik hier

Afleveren en ophalen van uw cabrio op uw vakantie locatie.
Vintage Road Trips kan uw cabriolet ook afleveren en weer ophalen op de plek waar u verblijft (in de Provence en Côte d’Azur). De aflever- en ophaallocatie hoeft niet gelijk te zijn. Zo kunt u uw eigen road trip organiseren.

Organiseer een bedrijfs- of groepsreis naar Zuid-Frankrijk.
Voor iedere groep, met welke samenstelling dan ook, kan Vintage Road Trips een passend programma bieden voor een unieke reis door de Provence en Côte d’Azur in een retro 2cv of hippe cabrio. Wij kunnen u assisteren bij:

 • Het vinden van een geschikte accommodatie.
 • Contact leggen met Franse leveranciers.
 • Het organiseren van transport (van en naar de luchthaven, etc.).
 • Het maken van een programma en een routeboek op maat met: toeristische informatie, bezienswaardigheden, activiteiten, restaurants.

Bonjour

Nieuwsgierig geworden naar Vintage Road Trips?
Lees meer


Vintage Road Trips

Contact
Mark en Alain
2035 Route des Baisses
13130 Berre l’Étang – France

Tel: 033 – 785 2000 (NL) of 0033 – 413 680 146 (FR)
E-mail: info@vintageroadtrips.nl  
Website: www.vintageroadtrips.nl


Bijzonderheden

Wij spreken de volgende talen
Nederlands, Frans, Engels en Duits

Openingstijden (op afspraak)
Van ma. t/m zo. geopend in de zomer
09.00 – 12.00 en 14.00 – 19.00 uur
Van ma. t/m za. geopend in de winter
09.00 – 12.00 en 14.00 – 17.30 uur
Zondag gesloten