In 2007 verhuisden we naar onze nieuwe stek. Met onze twee dochters Coco en Roxy en een aantal verhuiswagens vol met meubels eindigden we in Villedaigne. Een heerlijk plek waar we nu het hele jaar door gasten mogen ontvangen, waarvan waarvan we hopen dat ze weer naar huis gaan met een koffer vol dierbare (vakantie)herinneringen.

Gelegen in het prachtige “Pays Cathare”, het Catharenland met mooie kastelen, wijnvelden, olijf- en palmbomen op een steenworp afstand van de Middellandse Zee ligt Domaine des Agnelles. Domaine des Agnelles is ons mooie thuis en uw vakantieparadijs.

Wij bieden u sfeervolle gastenkamers en smaakvolle ingerichte appartementen.

Curiosa, trendy,  brocante met een knipoog naar vroeger. Een hippe mix van stijlen die Roger vroeger in zijn meubelontwerpstudio maakte, die nu terug te vinden is in de inrichting van de appartementen en kamers.

Domaine des Agnelles, een kleinschalig vakantiedomein in het zonnige, mediterrane Zuid-Frankrijk. Dichtbij zee, het Canal du Midi en grote steden met culturele activiteiten, omringd door mooie dorpjes en wijnvelden, met een uitdagend achterland om te fietsen en te wandelen.

Toch blijven veel gasten hele dagen lekker luieren; heerlijk aan het verwarmde zwembad, een potje jeu de boules, tafeltennis of lekker met een boek in de zon.

Micky kookt en Roger ontvangt 3 keer per week de gasten aan hun table d’hôtes. Heerlijk culinair genieten onder de hoge platanen, in de buitenkamer of in de winter voor de open haard.

Een geweldig plekje voor jong en oud!


Terug naar beginpagina Domaine des Agnelles