Een vakantie combineren met het volgen van een cursus of training? Dat is een goed idee!

Op de meest bijzondere locaties worden in Zuid-Frankrijk cursussen aangeboden. Van creatieve beeldhouwcursus, avontuurlijke paardrijvakanties tot Franse les.Verblijf en programma

Samen met de andere cursisten verblijf je vaak op dezelfde locatie. Voorwaarden: een stijlvol gerestaureerde accommodatie van meer dan 100 jaar oud. Afhankelijk van de accommodatie en het programma kun je kiezen voor een privékamer of een gedeelde kamer, kun je geen tot drie maaltijden per dag verkrijgen en heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan uitstapjes in de omgeving. De duur van de cursussen kunnen variëren van één dag (workshop/training/clinic) tot meer dan één week.Cursus volgen in Zuid-Frankrijk iets voor jou?

Wil je tijdens je vakantie samen met anderen op een bijzondere locatie in Zuid-Frankrijk een cursus of training volgen? Benieuwd naar het aanbod? Klik dan op één van onderstaande categoriën.Docenten

Het zijn de huiseigenaren zelf die de cursus of training geven, maar het komt ook voor dat er docenten van buitenaf worden gevraagd om les te geven.
Ben je zelf docent en wil je jouw cursus en/of training promoten op Toujours Zuid-Frankrijk? Ga dan naar de volgende pagina voor docenten voor meer informatie.