Bienvenue à tous!


Vakantie Zuid-Frankrijk

Languedoc-Roussillon en Provence-Alpes-Côte d’Azur

Enchantée, mijn naam is Femke Meijer en ik ben gek op Zuid-Frankrijk. Jaarlijks verblijf ik een aantal weken, net als vele anderen, op mijn favoriete vakantieplek in Zuid-Frankrijk (ons vakantiehuis) in de Languedoc-Roussillon in departement Gard.  Samen met familie en/of vrienden trekken we er op uit en verkennen we de streek. Ook de Provence-Alpes-Côte d’Azur is dichtbij en zeer aantrekkelijk omdat het veel te bieden heeft op het gebied van natuur, cultuur, recreatie, sport en ontspanning. Nog genoeg om te ontdekken in ons geliefde Zuid-Frankrijk! Wanneer gaan we weer …


De bijzondere verhalen van onze Franse vrienden 

Het leven in Zuid-Frankrijk

Ik ben altijd op zoek naar onderwerpen die interessant en/of grappig zijn en mij vooral heel blij maken. Nieuwsgierig naar de bijzondere verhalen van mij en onze Franse vrienden? Ik neem je mee naar Zuid-Frankrijk!

De vakanties in Zuid-Frankrijk zijn heerlijk en hier wil ik samen met jullie meer en langer van kunnen genieten. Het werd de hoogste tijd om voor mijzelf te beginnen. Ik ben de website www.toujourszuidfrankrijk.nl gestart.

Voor meer informatie over de website Toujours Zuid-Frankrijk kun je mij een e-mail sturen.
Ik zie je bericht graag tegemoet!

 

À bientôt Femke