Toujours Zuid-Frankrijk

Bienvenue à tous!

Enchantée, mijn naam is Femke Meijer en ik ben gek op Zuid-Frankrijk. Jaarlijks verblijf ik een aantal weken, net als vele anderen, op mijn favoriete vakantieplek in Zuid-Frankrijk. Met familie en vrienden gaan we naar ons vakantiehuis in de Languedoc-Roussillon en vanuit departement Gard trekken we er op uit en verkennen we de streek. Ook de Provence-Alpes-Côte d’Azur is dichtbij en zeer aantrekkelijk omdat het veel te bieden heeft op het gebied van natuur, cultuur, recreatie, sport en ontspanning. Nog genoeg om te ontdekken in ons geliefde Zuid-Frankrijk!


De bijzondere verhalen van onze Franse vrienden 

Het leven in Zuid-Frankrijk

Ik ben altijd op zoek naar onderwerpen die interessant en/of grappig zijn en mij blij maken. Nieuwsgierig naar de bijzondere verhalen van mij en onze Franse vrienden? We gaan op ontdekkingstocht door Zuid-Frankrijk. Ga je mee?

De vakanties in Zuid-Frankrijk zijn heerlijk en hier wil ik samen met jullie meer en langer van kunnen genieten. Het werd de hoogste tijd om voor mijzelf te beginnen en te gaan ondernemen vanuit Nederland en Zuid-Frankrijk.

Ik ben de website www.toujourszuidfrankrijk.nl gestart!

Voor meer informatie over de website Toujours Zuid-Frankrijk kun je mij een e-mail sturen. Ik zie je bericht graag tegemoet.

À bientôt Femke