Toujours Zuid-Frankrijk

Bienvenue à tous!

Enchantée, mijn naam is Femke Meijer en ik ben gek van Zuid-Frankrijk. Jaarlijks verblijf ik een aantal weken, net als vele anderen, op mijn favoriete vakantieplek in Zuid-Frankrijk. Met familie en vrienden gaan we naar ons vakantiehuis in de Languedoc-Roussillon en vanuit departement Gard trekken we er op uit en verkennen we de streek. Ook de Provence-Alpes-Côte d’Azur is dichtbij en zeer aantrekkelijk omdat het veel te bieden heeft op het gebied van cultuur, recreatie, sport en ontspanning.  Nog genoeg om te ontdekken in ons geliefde Zuid-Frankrijk! Wanneer gaan we weer?De mooiste, leukste, interessantste vakantieplekken

Uit eigen ervaring weet ik ook hoe leuk het is om voor een paar dagen in een chambres d’hôtes (B&B) te overnachten bij bijvoorbeeld een Nederlandstalig gezin, waar je ‘s morgens een heerlijk ontbijt geserveerd krijgt en zelfs ‘s avonds kunt mee-eten (tables d’hôtes).

Of een prachtige gîte (vakantiehuis/appartement) huren op een bijzondere locatie in het zuiden?De zon, de natuur, de regionale producten, de kunst en cultuur 

Ben ik in Nederland, dan verlang ik naar het zuiden en dan lees ik over onderwerpen die mijn aandacht trekken, interessant en/of grappig zijn en mij blij maken. De vakanties in Zuid-Frankrijk zijn heerlijk en hier wil ik samen met anderen meer en langer van kunnen genieten. Het werd de hoogste tijd om voor mijzelf te beginnen en te gaan ondernemen vanuit Nederland en Zuid-Frankrijk.
Ik ben de website www.toujourszuidfrankrijk.nl gestart!

Voor meer informatie over de website Toujours Zuid-Frankrijk kun je mij een e-mail sturen. Ik zie je bericht graag tegemoet.

 

À bientôt Femke